Afilado High Proof Reposado
Disponibil în magazinele SAQ Mexic

Afilado High Proof Reposado

  • Pays : Mexico
  • Region : Jalisco
  • Producător : Tequila Honor Del Castillo
  • Format : 750 ml
  • Alcool : 41.5%
  • Couleur : Auriu
  • Zahăr : sec
  • Code SAQ : 15084219

Informații detaliate


Tequila Honor Del Castillo, Afilado High Proof Reposado - SAQ.com 
Tequila fabricată artizanal, 100% din agava albastra, maturata cu grija
Agavele sunt coapte în cuptoare tradiționale de lut și fermentate lent
Drojdia specială utilizată asigura arome complexe și unice
Distilarea are loc în alambic de cupru care adaugă o complexitate suplimentară
Culoare: auriu

Parfum: iasomie, stejar, ciocolată si cacao Aroma: notă de vanilie, stejar și miere; tequila suavă cu o ușoară nuanță piperată O tequila cu o personalitate pasională, Afilado este pentru nopți de improvizație și aventură Medalie de aur la concursul internațional de spirtoase din Los Angeles


Producători Tequila Honor Del Castillo


Image


Tequila Honor este mândru partener al familiei Vivanco din Arandas, Jalisco. Feliciano Vivanco Y Asociados din zonele înalte din Jalisco sunt producători de agave de a patra generație și producători de tequila de cea mai înaltă calitate, care le-au adus numeroase premii internaționale pentru calitate și consistență.
Imaginea Tequilei Honor, Kate del Castillo nu este doar o actriță renumită în țara sa natală din Mexic, ci a captat și publicul american și internațional cu filme premiate în filme de succes și miniserii TV, aducând la viață personaje puternice. 


Pot să-l primesc la mine acasă sau la serviciu?


Ca regulă generală, produsele de comandă privată sunt livrate numai anumitor sucursale SAQ. Lista sucursalelor SAQ care pot primi comanda dvs. poate fi găsită pe site-ul nostru, pe pagina pentru fiecare produs. Cu toate acestea, agenția noastră are un permis pentru a prelua comanda dvs. de la SAQ și a o livra la adresa dvs., contactați-ne pentru detalii.


Valori


Oferim servicii impecabile clienților și partenerilor noștri, promovăm calitatea, originalitatea și munca neprețuită a producătorilor. Cu Maison Nobleza aveți încrederea de a obține întotdeauna cel mai bun produs.