FAQ

image

Ce este o agenție de import de vinuri si spirtoase?


Reglementările privind vânzarea de produse alcoolice în Quebec prevăd că numai Société des alcools du Québec (SAQ) este autorizată să vândă alcool. Cu toate acestea, agențiile precum Maison Nobleza sunt autorizate să acționeze ca intermediar între producătorul de produse, SAQ și client. Agenția noastră facilitează importul de produse unice, autentice, adesea în cantități limitate. Munca pe care o facem ne permite să vă prezentăm produse care nu sunt disponibile în sucursalele SAQ.

Cum funcționează comenzile private?


Este posibil să fi gustat deja un vin sau băuturi spirtoase într-un restaurant sau eveniment, te-ai îndrăgostit de el, dar nu l-ai găsit niciodată la SAQ. Aceste produse sunt disponibile prin comandă privată, prin intermediul unei agenții. Rezervarea se face pe site-ul agenției în cutii de 6, 12 sticle (în funcție de logistica producătorului), iar recuperarea se face într-o sucursală SAQ desemnată.

Cum să plasez o comandă?


Pe site-ul nostru alegeți produsele care va intereseaza, înscrieți comanda, alegeți sucursala SAQ desemnată unde doriți să ridicați produsele și achitati taxele de agenție.

De ce achit taxe de agenție?


Taxele agenției acoperă diversele cheltuieli referitoare la importul și la reprezentarea produselor.

Când și cum plătesc produsele pentru o comandă privată?


Produsele (cu excepția taxelor agenției) le plătiți direct la sucursala SAQ atunci când ridicați produsele. De altfel, SAQ e cea care stabilește prețul pentru produse.

Când voi putea să ridic comanda?


În general, comenzile private pentru vinuri și băuturi spirtoase sunt disponibile în termen de 5 până la 15 zile de la plasarea comenzii. Sucursala dvs. SAQ desemnată vă va contacta atunci când comanda dvs. va fi disponibilă.

Pot să-l primesc la mine acasă sau la serviciu?


Ca regulă generală, produsele de comandă privată sunt livrate numai anumitor sucursale SAQ. Lista sucursalelor SAQ care pot primi comanda dvs. poate fi găsită pe site-ul nostru, pe pagina pentru fiecare produs. Cu toate acestea, agenția noastră are un permis pentru a prelua comanda dvs. de la SAQ și a o livra la adresa dvs., contactați-ne pentru detalii.

Pot cumpăra la sticlă prin comandă privată?


Vinurile și băuturile spirtoase importate în comanda privată sunt oferite doar în cutii de 6 sau 12 sticle, în funcție de logistica producătorului. Din păcate, acestea nu pot fi comandate individual.

Îmi pot anula comanda?


Din păcate, odată ce comanda a fost trimisă către SAQ, nu mai este posibilă anularea acesteia. Dacă nu ridicați comanda în termen de 8 zile de la apelul sucursalei, comanda dvs. va fi returnată în depozit și se vor percepe penalizări.

Ce se întâmplă dacă vreau să returnez un produs defect?


Politica este aceeași ca pentru orice produs achiziționat de la SAQ. Pentru mai multe informații, consultați politica de schimb și rambursare a SAQ disponibilă pe site-ul său web. În acest caz, păstrați-vă dovada rambursării de la SAQ și Maison Nobleza vă va rambursa taxele de agenție pentru aceste produse.