Reflexion Blanco
Comandați pe site-ul nostru Mexic

Reflexion Blanco

$139.00

  • Pays : Mexico
  • Region : Jalisco
  • Producător : Tequila Honor Del Castillo
  • Format : 750 ml
  • Alcool : 40%
  • Couleur : Alb
  • Zahăr : sec

Plasați comanda :

Minimum pe comanda : 6
De platit acum pe PayPal : 112.50$
De platit la SAQ la livrare: 721.50$

Cantitate de cutii :
Sucursala SAQ unde vă veți ridica comanda

Informații detaliate


Tequila fabricată atizanal, 100% din agava albastra, maturata cu grija
Agavele sunt coapte în cuptoare tradiționale de lut și fermentate lent
Drojdia specială utilizată asigura arome complexe și unice
Distilarea are loc în alambic de cupru care adaugă o complexitate suplimentară
Culoare: albă

Parfum: agave, note de mentă, cimbru și iasomie și un gust ușor de dafin Aroma: tequila suavă, cu note de vanilie și citrice. Final lung, gust ușor picant Reflexión este pentru cei care au o viața trepidantă, dar sunt în permanentă căutare de echilibru Cea mai bună categorie la concursul internațional de spirtoase din Los Angeles Import privat prin SAQ, Quebec, Canada


Producători Tequila Honor Del Castillo


Image


Tequila Honor este mândru partener al familiei Vivanco din Arandas, Jalisco. Feliciano Vivanco Y Asociados din zonele înalte din Jalisco sunt producători de agave de a patra generație și producători de tequila de cea mai înaltă calitate, care le-au adus numeroase premii internaționale pentru calitate și consistență.
Imaginea Tequilei Honor, Kate del Castillo nu este doar o actriță renumită în țara sa natală din Mexic, ci a captat și publicul american și internațional cu filme premiate în filme de succes și miniserii TV, aducând la viață personaje puternice. 


Pot cumpăra la sticlă prin comandă privată?


Vinurile și băuturile spirtoase importate în comanda privată sunt oferite doar în cutii de 6 sau 12 sticle, în funcție de logistica producătorului. Din păcate, acestea nu pot fi comandate individual.


Misiune


Reprezentăm și facem cunoscuți producătorii în Quebec și în Canada, promovăm prin produsele lor cultura și tradițiile țărilor noastre de origine, România și Mexic.