image

Povestea noastră

Maison Nobleza s-a născut din munca și pasiunea pentru bun și frumos a unei românce și al unui mexican, mândri de originile lor. 

Românca:“Încă din fragedă copilarie, știam cum se transformă strugurii în vin. Totul era făcut acasă și toată lumea participa. Vița de vie care acoperea curtea lungă a casei și urca pe gardurile care înconjurau gradina, producea suficient vin pentru familie și musafiri. Deseori coboram în pivnița rece de sub casă pentru a privi fascinată fermentația vinului în damigenele mari din sticlă.”

Mexicanul: “Născut în cel mai mare oraș mexican, Ciudad de Mexico și stabilit mai târziu în sudul țării, mi-a plăcut sa lucrez în compania familiei în vânzări și distribuție aproape de frumoasele plaje ale Mării Caraibelor. Am privilegiat întotdeauna promovarea celor mai naturale produse, mai ales cele locale.”

Echipa noastră este unită prin admirația pentru munca fabricanților de alcool din țările noastre care creează cu artă si pasiune produse autentice, de o calitate excepțională. 

Angajamentul nostru este de a vă permite să descoperiți aceste rarități și prin ele să călătoriți pe meleagurile copilăriei noastre. Noroc! Salud!

Maison Nobleza

image

Misiune

Reprezentăm și facem cunoscuți producătorii în Quebec și în Canada, promovăm prin produsele lor cultura și tradițiile țărilor noastre de origine, România și Mexic.

Viziune

Poziționăm produsele reprezentate pe piața din Quebec și Canada, oferindu-le oportunitatea de a obține vizibilitatea și prestigiul pe care îl merită.

Valori

Oferim servicii impecabile clienților și partenerilor noștri, promovăm calitatea, originalitatea și munca neprețuită a producătorilor. Cu Maison Nobleza aveți încrederea de a obține întotdeauna cel mai bun produs.

Obiectiv

Punem la dispoziția clienților din Quebec și din Canada o selecție originală și diversificată de produse de import.